Over ons

Bahia Sauna & Wellness is een privé sauna met 4 luxe suites, allen voorzien van goede faciliteiten. Iedere suite heeft zijn eigen thema, een luxe uitstraling maar toch een huiselijke sfeer.

Al onze thema suites zijn uitgerust met airconditioning zodat u ook in de zomer volop kunt genieten.

360° tour

Ontstaan

Een druk leven, gehaast, geen tijd voor elkaar dat was het leven wat wij leefde. Een paar jaar geleden kregen wij van onze vrienden een arrangement voor een privésauna aangeboden in de vorm van een cadeaubon.

Een stukje ontspanning met zijn twee in een eigen omgeving klonk goed, want naar een publieke sauna daar hebben wij eigenlijk niets mee.

Lees verder

Na ons bezoek waren wij eigenlijk gelijk verkocht.

Het idee was geboren, ik wilde deze manier van ontspanning zelf gaan exploiteren. Onze gasten laten genieten met wat ik zelf had ervaren, rust en ontspanning in een eigen ruimte.

Na 20 maanden hard werken om Bahia Sauna & Welness te kunnen realiseren met de nodige up & downs kan ik met trots terugkijken op een fantastische tijd en het resultaat mag er dan ook zijn.

Hygiene & discretie staan bij ons hoog in het vaandel.

Tussen twee sessies is er altijd 1 uur vrij waarin de suite opnieuw wordt gereinigd, denk hierbij aan het linnengoed, vloeren, doucheruimte etc.

Het water van de Whirlpool-Spa wordt na elk bezoek ververst.

TEAM Bahia

Met het leukste team van Nederland bieden wij iedere gast een warm welkom. Waarin service en gastvrijheid voorop staan.