Reserveren

Mochten de onderstaande tijdblokken u niet uitkomen, belt u gerust +31 (0)6 11 37 42 43 voor de mogelijkheden, wij zullen onze uiterste best doen om het een en ander aan te passen.

Let op !! het reserveringsysteem kent geen lastminute. Wil je wel een lastminute bel ons dan direct naar de mogelijkheden, misschien is er toch nog een thema suite vrij. (in de ochtend, middag of de avond)

Selecteer een Thema Suite:

Arabian

Buddha

Luxury

Wild Life

Betalingsmogelijkheden:

Wij accepteren diverse betalingsmogelijkheden zoals Ideal , Bancontant, PayPal, Visa en Mastercard. U kunt kiezen om het volledige bedrag te betalen of een aanbetaling van 50% te doen en de rest op locatie af te rekenen. Op locatie kunt u kiezen om te pinnen of om cash te betalen. Indien u een volledige cash betaling wenst dan verwijzen wij u graag naar onze samenwerkingspartner Secret Rooms.

Secret Rooms biedt een contant betaalmethode aan waarbij u alleen tijdelijk een ID-bewijs dient te uploaden. Deze wordt na uw bezoek weer verwijderd tenzij u toestemming geeft voor hergebruik, dan hoeft u bij een nieuwe reservering niet opnieuw het ID-bewijs te uploaden. Betalen via Ideal is gratis, alle andere betaalmethodes kosten € 4,50 per reservering.