Reserveren

Mochten de vaste tijdblokken u niet uitkomen?
Bel gerust +31 (0)6 11 37 42 43 voor de mogelijkheden, wij zullen onze uiterste best doen om het een en ander aan te passen.

Last-minute
Het reserveringssysteem kent geen last-minute blokken. Neem als je op het laatst wilt boeken telefonisch contact met ons op.

Prijs van de suite 
De prijs van de suite is altijd voor 2 personen. Wilt u een extra persoon mee nemen, dat kan u betaald voor elke extra persoon € 60,-. 

Zomerspecial
Juli en augustus!

Coupe verse aardbeien met slagroom bij iedere reservering


Minimale leeftijd is 18 jaar. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Betalingsmogelijkheden:

Wij accepteren diverse betalingsmogelijkheden zoals Ideal , Bancontant, PayPal, Visa en Mastercard. U kunt kiezen om het volledige bedrag te betalen of een aanbetaling van 50% te doen en de rest op locatie af te rekenen. Op locatie kunt u kiezen om te pinnen of om cash te betalen. Indien u een volledige cash betaling wenst dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of wij verwijzen u graag naar onze samenwerkingspartner Secret Rooms.

Secret Rooms biedt een contante betaalmethode aan waarbij u zich moet indentificeren met IDIN (uw bank). Bij deze procedure word er geen geld van uw bank afgeschreven. Het is puur en alleen ter indentificatie. Heeft u vragen hierover neem dan telefonisch contact met ons op (06-11374243)
Betalen via Ideal is gratis, alle andere betaalmethodes kosten € 4,50 per reservering.