Reserveren online of bellen

Mochten de onderstaande tijdblokken u niet uitkomen, belt u gerust +31 (0)6 11 37 42 43 voor de mogelijkheden, wij zullen onze uiterste best doen om het een en ander aan te passen.

Let op !! het reserveringsysteem kent geen last-minute, deze heeft een automatische tijdsblokken
Neem altijd telefonisch contact met ons op want het is niet vanzelfsprekend als de tijdblokken niet worden aangegeven dat er dan geen thema suite meer vrij is.
Vaak zijn er nog wel mogelijkheden en is er toch nog een thema suite vrij.
(in de ochtend, middag of de avond)

Selecteer een Thema Suite:

Arabian

Buddha

Luxury

Wild Life

Minimale leeftijd is 18 jaar. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Betalingsmogelijkheden:

Wij accepteren diverse betalingsmogelijkheden zoals Ideal , Bancontant, PayPal, Visa en Mastercard. U kunt kiezen om het volledige bedrag te betalen of een aanbetaling van 50% te doen en de rest op locatie af te rekenen. Op locatie kunt u kiezen om te pinnen of om cash te betalen. Indien u een volledige cash betaling wenst dan verwijzen wij u graag naar onze samenwerkingspartner Secret Rooms.

Secret Rooms biedt een contante betaalmethode aan waarbij u zich moet indentificeren met IDIN (uw bank). Bij deze procedure word er geen geld van uw bank afgeschreven. Het is puur en alleen ter indentificatie. Heeft u vragen hierover neem dan telefonisch contact met ons op (06-11374243)
Betalen via Ideal is gratis, alle andere betaalmethodes kosten € 4,50 per reservering.