Bahia Buddha

Prikkel je zintuigen met warme tinten, vang meteen de sfeer op alsof je in het land van de rust en de harmonie waagt, geniet van de ruime Finse sauna met sterrenhemel en laat je geest en lichamelijke conditie beïnvloeden.

Boek nu! 360° tour

Sfeerimpressie

Gegarandeerd genieten bij Bahia:

Boek nu!

Reviews:

Uitmuntend!

Heel vriendelijk & lief personeel, je voelt je meer dan welkom, zo wordt je dus ook ontvangen. De gereserveerde ruimte zag er ontzettend gezellig, mooi & romantisch uit. Alles was keurig netjes en schoon. De sfeer voelde fijn & relaxed, precies hetgeen waar je voor komt, althans, waar wij voor kwamen. Een vlotte maar uiterst duidelijke uitleg. De hapjes waren ook helemaal in orde en ook dat werd mooi gepresenteerd, niet alles is opgegaan, wat absoluut niet aan de kwaliteit of smaak lag, het was meer dan je denkt/verwacht. Heerlijke hapjes in ieder geval & vooral het verse fruit viel bij ons enorm in de smaak. Wij hebben op en top genoten van de hele beleving. Een aanrader & daarmee absoluut voor herhaling vatbaar!

Liedeke / Privesauna.nl

Heerlijk

Het was fantastisch,zo genoten samen!
Zeer netjes en schoon,van alles voorzien
Helemaal relaxt naar 3 uurtjes, komen zeker terug!!!

Danielle / Google

Super de luxe!

Een echte aanrader! Heel mooie sauna, met oog voor detail! Super vriendelijk personeel, en service met een smile! Ook het borrelplateau is een echte aanrader. Wij zijn inmiddels vaste klant *****
Petra / Privesauna.nl

Het was top! Goede sfeer en hele lieve mensen

Leuke ontvangst en een hele mooie schone kamer

Char / Privesauna.nl

Fijne Sauna

Hele fijne sauna. Mooi, schoon en super vriendelijke gastvrouw

Jessica / Privesauna.nl

Uitstekend

Alles was mooi versierd. Eten was heel lekker en ze waren heel vriendelijk

Richard / privesauna.nl