Gegarandeerd genieten bij Bahia:

Boek nu!

Reviews:

Super leuke plek

Lekker te chillen en bij te komen.Bij binnenkomst hangt er al een hele warme sfeer. De medewerker heeft ons heel warm ontvangen en alles hee netjes, duidelijk uitgelegd. klantvriendelijkheid is top!! Alles is schoon… hapjes waren ook echt lekker!
Ik zal zeker iedereen aanraden om te ontspannen en een leuke moment met je partner. Alles was perfect voorbereid!!!
We komen zeker weer terug!

Esen / Privesauna.nl

Netjes en schoon!

Vrolijke gastvrouw, ruimte was erg netjes en schoon! Waren die eerste die ochtend maar alles was al opgewarmd en bad was net bezig met vullen toen we aankwamen (en geleegd toen we weggingen) voldoende handdoeken en badjassen. Lekker ruikende shampoo e.d. voor handen. Hadden de luxury suite.

Jeannette / Google

Supermooie locatie!

Prachtige inrichting, geheel zoals op de website is omschreven. Relaxte omgeving, goede parkeerruimte, prettige ontvangst. Aan alles is gedacht, meer comfort kun je je niet wensen. Klein puntje van aandacht, temperatuur van 27 graden bij binnenkomst is wel erg warm. Deze wordt overigens wel door de medewerker gecheckt met je. Let op met water op de vloer, want dan kan het glad zijn. Al met al: echt een aanbeveling! Superluxe!

Desiree / Privesauna.nl

Perfect

Alles was na wens, luxe sauna aanrader !

Ali / Privesauna.nl

Heerlijke relaxte middag

Heerlijke relaxte middag gehad. Vriendelijk ontvangen. Kamer was erg netjes en zag er mooi uit.

Sylvia / Privesauna.nl

Wat een heerlijk rustmoment

Heerlijke tijd due wel snel voorbij gaat. De drie uur vlogen voorbij. Zeker een aanrader. Enig nadeel is de uitstap van het bed. Matras is iets te laag tov de brede en harde bedomlijsting. Verder niets dan lof, ziet er perfect uit. Alles moou, schoon en nieuw.

A / privesauna.nl